Reunió valoració casal d’estiu 2019 i preparació casal d’estiu 2020

Benvolgudes famílies,

Ens posem en contacte amb vosaltres perquè aviat començarem a pensar de nou en els casal d’estiu. Abans, però, ens agradaria fer una reunió conjunta entre famílies i ajuntament per tal de valorar el casal d’estiu gestionat per l’empresa Tot un Món.

Som conscients que alguns de vosaltres ja haureu fet arribar la vostra opinió a l’empresa a través de l’enquesta de satisfacció que us fa arribar a finals d’estiu, però ens agradaria poder parlar, debatre i reflexionar amb vosaltres per tal de no quedar-nos només amb un anàlisi dels resultats d’aquestes enquestes.

Si fem memòria, l’any 2018 ens vam trobar a la sala de plens a demanda d’algunes famílies preocupades pel funcionament del casal de l’estiu de 2017. D’allà va sorgir la idea de deixar d’organitzar el casal des de l’ajuntament, tal i com s’havia fet fins al moment, per cercar una empresa que es pogués fer càrrec d’aquesta gestió de forma més acurada. Creiem que aquest ha estat un encert i ha suposat un salt qualitatiu pel casal de Madremanya.

Considerem que aquella trobada i la posterior on ens vam trobar per valorar i escollir la proposta de les diferents empreses que es van presentar, va ser molt positiva. Ara han passat dos anys d’això i ens agradaria repetir per fer una valoració d’aquest temps i escoltar la vostra opinió.

Per aquest motiu, us convoquem el dimarts 10 de març a les 20:00 hores del vespre a la sala polivalent del CIR.

Si algú no pogués venir sempre ens pot fer arribar la seva opinió per correu electrònic a participaciociutadana@madremanya.cat

Tots i totes volem un casal de qualitat que s’adeqüi als interessos i necessitats dels nostres infants.

Salutacions,

Anna Iglesias
Participació ciutadana – Ajuntament de Madremanya