PREMIS LES GAVARRES 2020

Premis Gavarres2020

Podeu consultar les bases publicades al BOP ref. 3878

PREMI JOAN XIRGO, XXX EDICIÓ

L’objectiu del Premi és dotar una proposta de projecte inèdit sobre qualsevol temàtica que contribueixi al coneixement, estudi i desenvolupament dels valors del massís de les Gavarres. El projecte s’haurà de dur a terme en el termini d’un any a partir de la seva concessió. Si bé es podran sol·licitar dues pròrrogues de mig any cadascuna.

El premi consisteix en una dotació en metàl·lic de 5.000 € i un diploma acreditatiu. El pagament s’efectuarà en dues parts: la primera a l’inici de la recerca i la segona amb l’entrega final del projecte realitzat.

El Consorci de les Gavarres es reserva el dret d’explotació dels resultats de la investigació. En el document generat hi haurà de constar el logotip de l’entitat i sempre que es difonguin els resultats haurà de constar-hi l’autoria, així com també, el finançament dels “Premis Les Gavarres” del Consorci de les Gavarres.

Els autors no premiats podran recollir les seves propostes a les oficines de l’entitat passats tres mesos de l’acte de lliurament del Premi.

PREMI CIRERA D’ARBOÇ, XXIV EDICIÓ

L’objectiu del Premi és valorar una trajectòria vital d’accions directes i palpables, dutes a terme en l’àmbit de les Gavarres.

Reconeixent les contribucions a la conservació, la millora o la descoberta dels valors naturals i culturals del massís.

Es lliurarà un trofeu i un diploma acreditatiu a la millor tasca feta a favor del massís de les Gavarres.

Més informació al document PDF adjunt i a aquest l’enllaç.